Innergårdsrenovering

Vänta inte för länge med att renovera er innergård!

När ni står på er innergård kan allt kännas stadigt och stabilt, men större delen av det som bär upp innergården ligger oftast dolt. De flesta av Stockholms innergårdar är uppbyggda av stålbalkar och betong och när tätskiktet som ska skydda konstruktionen börjar läcka så rostar balkarna bort i den övre del som ligger dold. Ingenting håller för evigt, inte ens ett tätskikt, och därför är det viktigt att byta detta innan betongbjälklaget rostat sönder för då måste även bjälklaget bytas. Att vänta för länge kan bli dyrt och kan i värsta fall orsaka risk för att bjälklaget rasar in med skador som följd.

Att renovera tätskiktet som ligger dolt i konstruktionen kan kännas tråkigt för många fastighetsägare, men ofta kan man i samband med renoveringen av tätskiktet även ge gården ett lyft. Att skapa ytor för lek, samvaro, grillning mm är en liten del i kostnaden för att renovera en innergård, men kan ge god avkastning i form av högre värde på fastigheten/bostadsrätten och ökad trivsel. I samband med en gårdsrenovering hjälper vi också ofta till med att förbättra isoleringen och renovera upp lokalerna under gården vilket leder till bättre driftsekonomi.

Bygg & Miljö Stockholm AB har mångårig erfarenhet av att renovera innergårdar och kan hjälpa er hela vägen från start till mål. Vi vet vad man ska tänka på och vad som kan dyka upp i form av problem, men även i form av möjligheter.

417453

Tips

Kontakta oss för kostnadsfri bedömning och offert på innergårdsrenovering i Stockholm!